Υποστήριξη για Κατατακτήριες Εξετάσεις

Υποστήριξη και Προετοιμασία Υποψηφίων για Κατατακτήριες Εξετάσεις

Υποστήριξη και Προετοιμασία Υποψηφίων για Κατατακτήριες Εξετάσεις

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο Αξία, υποστηρίζει και προετοιμάζει τους απόφοιτους Ελληνικών Πανεπιστημίων στην εισαγωγή τους σε Ελληνικά Πανεπιστήμια, με κατατακτήριες εξετάσεις.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των Πανεπιστημιακών μαθημάτων, τα φροντιστήριά μας στα Βόρεια Προάστια εξασφαλίζουν για τους υποψηφίους των Ελληνικών Πανεπιστημίων, την είσοδο σε Πανεπιστημιακή σχολή της επιλογής τους στον τομέα των Οικονομικών Σπουδών (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ο.Π.Α.- πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε., Πανεπιστήμιο Πειραιώς ΠΑ.ΠΕΙ., Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ε.Κ.Π.Α.), της Ψυχολογίας (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ε.Κ.Π.Α., Πάντειο Πανεπιστήμιο), των Παιδαγωγικών (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ε.Κ.Π.Α.), της Νομικής (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ε.Κ.Π.Α.), των Ιατρικών Σχολών και των σχολών του Ε.Μ.Π.

Μαθήματα στον Χώρο μας ή Online με Skype

Τα μαθήματα γίνονται είτε στον χώρο μας, είτε εξ’αποστάσεως με μαθήματα online για υποψηφίους μέσω Internet. Ιδιαίτερα σημαντικό στην περίπτωση που η φυσική παρουσία του υποψηφίου είναι ανέφικτη. Μάθετε περισσότερα για τα online μαθήματα μέσω Skype πατώντας ΕΔΩ

Η έναρξη των μαθημάτων για τις κατατακτήριες εξετάσεις γίνεται κάθε χρόνο το Μάρτιο, τον Απρίλιο ή το Μάιο. Υπάρχει, ακόμα, η δυνατότητα  να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες του υποψηφίου.

Οι κατατακτήριες εξετάσεις για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια πραγματοποιούνται το Δεκέμβρη κάθε έτους.

Γιατί το Φοιτητικό Φροντιστήριο «αξία»;

    • Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό καθηγητών από τα φοιτητικά φροντιστήρια αξία, αναλαμβάνει να σας βοηθήσει στην επεξήγηση, καθοδήγηση, οργάνωση και επιτυχή υποστήριξη των κατατακτηρίων εξετάσεων έτσι ώστε να πετύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα
    • Η προετοιμασία μπορεί να γίνει, είτε ταχύρυθμα για να αποδώσει ο υποψήφιος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είτε με διαδικτυακά μαθήματα για υποψηφίους.
    • Προετοιμασία από μηδενική βάση για κάθε επιστημονικό κλάδο από το Φοιτητικό Φροντιστήριο «αξία».
    • Η έναρξη των μαθημάτων για τις κατατακτήριες εξετάσεις μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες του υποψηφίου.
    • Στοχευμένη προετοιμασία και αποτελεσματική εκπαίδευση ανά περίπτωση.
ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ: ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φοιτητικό Φροντιστήριο αξία επικοινωνήστε μαζί μας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Περισσότερες πληροφορίες για τις Κατατακτήριες Εξετάσεις, στα τηλέφωνα:
210-6810120 (Χαλάνδρι Τούφα)
210-6849156 (Χαλάνδρι Κέντρο)